Kultur

Oplev Den Kongelige Sommeropera på Bramstrup Slot

Koncerten på Bramstrup Slot er den eneste sommeropera på fynsk jord. Pressefoto: Camilla Winther

Der er lagt op til en eftermiddag ud over det sædvanlige, når Den Kongelige Opera inviterer til sommeropera på Bramstrup Gods søndag den 20. august.

Fra maj til august suser Den Kongelige Opera rundt i landet og optræder med opera under åben himmel. Sommeroperaen har allerede kunnet opleves i blandt andet Brønshøj, Herning og Vemb, og den 20. august afsluttes koncertrækken så på Bramstrup Gods i Årslev.

Sommeroperaen er en tilbagevendende sommerbegivenhed, der første gang kunne opleves for 18 år siden. Det er en begivenhed, der forkæler publikum med højdepunkter fra nogle af tidens største operaer. Carl Nielsens ’Marskarade’ vil blandt andet være at finde på årets program. Derudover vil man kunne få en smagsprøve på den kommende sæsons forestillinger ved Den Kongelige Opera i København.

Morten Staugaard (bas) er blandt de medvirkende i Den Kongelige Sommeropera. Pressefoto: Klaus Vedfelt

Den Kongelige Sommeropera gæster i år 12 byer i landet, og koncerten på Bramstrup Gods bliver årets eneste mulighed for at opleve Den Kongelige Sommeropera på fynsk jord.Sommeropera på Bramstrup Slot

Arrangementet er gratis og åbent for alle, uanset om man er garvet operaentusiast, begyndende fan eller aldrig har hørt en opera før. Så find picnictæppet frem og kom med – det bliver en dag i smukke omgivelser med opera i verdensklasse.

Koncerten ved Bramstrup Gods begynder klokken 16.00 og varer cirka halvanden time uden pause. Tilmelding er ikke nødvendig.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig sommeropera ved Bramstrup Slot. Pressefoto: Camilla Winther

Kommentarer